KONYA / AKŞEHİR - Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer İlkokulu

Etiket Sonuçları: Konya

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Resim Yarışması'nda Naciye KALKAN ilçe 2.si oldu.

Nis

Okulumuz öğrencileri bu yıl dördüncüsü düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmasında büyük başarı elde ettiler.

Şbt

"Z Kuşağı Kendini Buluyor'' eTwinning projemiz değerlerimiz konusunda öğrencilerimize farkındalık yaratacak etkinlikler sunmaktadır.

Şbt

"Golden Compass" projemizi Polonya ve Yunanistan kuruculuğuyla Türkiye, Ukrayna, İtalya, İspanya, Makedonya, Litvanya, Moldova iş birliğiyle gerçekleştirdik.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZDE GELİŞTİRİLMESİ İSTENEN BECERİLER 1- Problem Çözme Becerisi 2- Eleştirel Düşünme Becerisi 3- Üretkenlik Becerisi 4- Takım Çalışması Becerisi 5- Çoklu Okuryazarlık Becerisi 6- Yaratıcılık Becerisi 7- İletişim becerisi 8- Merak etme, sorgulama Becerisi 9- Öğrenmeyi Sevme 10-Araştırmacılık Becerisi 11-Güçlü iradeye sahip olma 12- Girişimcilik Becerisi 13- Evrensel ve Yerel Olma 14- Maddi, Manevi, Mesleki, Ahlaki ve Millî Olgunlaşma 15- Gelişme, İlerleme, Değişim 16- Ahlak Güzelliği

AMAÇ:

 Okul politikamız, okulumuzun paydaşları (yöneticiler, öğretmenler, veliler, tüm personel ve öğrenciler )için hazırlanmış olup, internet erişimi ve bilgi iletişim cihazlarının kullanımı için geçerlidir.

 Yazla Şehit Astsubay İbrahim Geçer İlkokulu, bilgisayarlar, tabletler ve cep telefonları gibi teknolojiyi kullanırken, dijital ortamdaki çocukların ve yetişkinlerin korunması için e-güvenliğin gerekliliğine inanmakta ve bu doğrultuda gerekli çalışmaları yapmaktadır.

 Eğitim standartlarını yükseltmek, mesleki çalışmaları desteklemek ve yönetimsel işlevleri geliştirmek için kaliteli internet erişimi sunma yükümlülüğüne sahiptir.

 Okulumuz, internetin ve teknolojinin günlük yaşamın önemli bir parçası olduğuna inanmakta olup çocuklara ve personele riskleri yönetme ve strateji geliştirme yöntemlerinin öğretilmesi konusunda destekleyici çalışmalar yapmaktadır.

 Okulumuz, öğrencilerin ve personelin dijital ortamın potansiyel zararlarından korunmasını sağlamakla yükümlüdür.